2014. október 30., csütörtök

Miért éppen Duci Divat??!!!....

Erről a témáról szerintem már sokat hallottatok és nem lehet elégszer elmondani,szerintem!
Hogy miért éppen Duci Divatot választottam? Miért gondolom,hogy fontos volt létre hozni egy ilyen közösséget?.. Hát mert szerintem az élet gyorsan elillan és nem biztos,hogy az a jó megoldás,ha egész életünket arra áldozzuk,hogy alkatunk miatt mély depresszióban esünk és nem élvezzük a gyorsan elillanó pillanatokat!!
Itt sosem az volt a kérdés,hogy fogyózni vagy nem fogyózni!
Hogy egészségesen élni vagy egészségtelenül!! Itt sosem azon volt a hangsúly,hogy teret adjunk a határtalan zabálásnak!!! NEM!
Ez az oldal nem arról szól,hogy változtasd meg magad!NEM ,első sorban nem megváltoztatnod kell magad ,hanem szeretni magadat és élvezni az életed azzal a testtel,ami jelen pillanatban a tiéd!

Bármi okból alakulhatott úgy az életed,hogy most éppen nem vagy a toppon!
 Meghíztál,mert elhagytad magad egy szakítás miatt...
Meghíztál,mert szültél 2 csodás gyereket....
Meghíztál,mert rendszertelenül étkeztél...
Meghíztál,mert olyan betegséged van,aminek ez a mellékhatása...
Meghíztál,mert neked ilyenek a génjeid....
TÖK MINDEGY,MIÉRT VAGY OLYAN,AMILYEN!
A te saját életedhez senkinek semmi köze és nem tartozol magyarázattal,hogy miért vannak rajtad plusz kg-ok!
A legfontosabb,amit soha senki nem fog megérteni ebben az ádáz kg-os küzdelemben,hogy NEM mindenkinek olyan egyszerű!!
Valaki kitartóbb. Valaki elszántabb. Valakinek egyszerűbben megy. Valakinek még küzdenie se kell.
De minden duci tudja,hogy ez NEM olyan egyszerű ,mint azt sokan gondolnák!
Ez nem csak fekete és fehér!Ez nem csak egy elhatározás kérdése...Valakinek ez nagyon sok és kimerítő küzdelem. DE mivel NEM vagyunk egyformák,így ezt se tudjuk mind egyformán kezelni és véghez vinni...
Leszögezném! Az egészségünk NAGYON fontos! 💜
Mindenkinek magához mérten kell eldönteni,hogy mi az ,amit még elvisel a szervezete!
Sose másokhoz mért magad,mert ,ahogy írtam MINDENKI MÁS! Ha neked 120kg is kényelmes ( és őszintén tedd a kezedet a szívedre,és  úgy döntsd el,hogy valóban így van-e! ) és élveznéd így is az életet,akkor TEDD AZT!
De ha már 100kg-val nem érzed jól magad,akkor változtass, DE csak azért ,hogy jobban ,könnyebben élhess és ne azért,mert valaki ezt várja el tőled!
DE!! Duci Divat sosem arról szól és sose fog arról szólni,hogy hogyan fogyjunk le!!!  De tudnotok kell,hogy ahhoz,hogy élvezhesd az életet plusz kilókkal is,azért tenni is kell érte!...
A legfontosabb,hogy szeresd azt,ami vagy,aki vagy!!!

Ha nem tiszteled önmagad és nem szereted ,akkor sosem fogod élvezni az életet és hiába fogysz -20kg-ot,akkor se leszel elégedett!!!
Szóval első sorban az "ÉN" szeretettel kell foglalkoznod!!!Azután jöhet bármi,amit jónak látsz..
Számomra mindig az volt a legnagyobb kérdés:
"Valóban feltétel a teljes élethez az,hogy vékony legyek???"
Szerintem első sorban nem az az a dolog,amivel ki kellene tölteni az életünket!Ami körül forognia kell az életünknek...Csak bele gondolok,hogy mennyi évet pazaroltam arra,hogy mindent a súlyomtól tettem függővé...elszomorít,hogy elszalasztottam sok -sok évet szomorkodással!!!!
Harcok a kilók ellen,harcok a pasikért,harcok azért a lenéző tekintetek ellen ....
Nekem elegem lett!!! ÉN ÍGY IS CSINOS TUDOK LENNI!
Miért ne élvezhetném az életet így plusz kilókkal?!??!! ...Miért ne mehetnék strandra bikiniben,és kit érdekel,hogy ez tetszik-e valakinek vagy sem?!..Az én életem,nem igaz??? Hadd élvezzem és ne az befolyásolja,hogy egy másik ember ,mit gondol! Én is sok mindent gondolok,na és...nem sok mindenkit érdekel...
Senki sem tökéletes!Az nem ez a világ,még akkor sem,ha azt szeretnék hinni egyesek!A hétköznapi emberek nem tökéletesek,még ha sokan ezt is hiszik magukról!
Önmagunk elfogadása NEM egyszerű! Ezt senki sem állította! Évekbe telik,míg megváltozik és szívből jönnek a gondolataid.. DE hidd el megéri! Megéri,mert tele leszel energiával és olyan dolgokat élvezhetsz,amit előtte brummogva néztél csak egy kispadról!
Minden ducinak első sorban a lelkében kell rendet tennie és utána minden könnyebb lesz... Neked is meg van a jogod ahhoz ,hogy éld és élvezhesd az életed!!!
Ez sosem kg vagy kinézet függő! Ezt csak a másoktól való félelem határozza meg.A félelem,hogy mit fognak mondani rólad mások,mit gondolnak,ha kimerészkedsz a kis gubódból...
Hidd el,ha megtanulod élvezni az életed,akkor már csak azért fognak beszélni rólad,mert irigyek,hogy Te meg merted tenni!!

Duci Divat egy olyan hely,ahol megtanulhatod,hogy Te is lehetsz szép! Ahol minden rólad szól és NEKED!
Ahol nem kell attól tartanod,hogy valaki másként néz rád,ahol támaszt kapsz ahhoz,hogy elfogadd önmagad! Segítséget kapsz abban,hogy hogyan hozd ki magadból a legjobbat és ez hogy változtatja meg azt életedet! Hogy miért vagy TE a fontos és nem más véleménye! Hogy megtudd,Te is szép vagy és elhidd sok-sok más plusz is lakozik benned!!
"Értékeinket sosem a külsőnk határozza meg! Ugyan ez az első,ami képet alkot rólunk,de nem a légmérvadóbb dolog,ami meghatározza igazi énünket!" -ELA

CSATLAKOZZ HOZZÁNK  ÉS KÖVESS A FACEBOOKON IS,LÉGY TAGJA EGY SZUPER ,PLUS SIZE KÖZÖSSÉGNEK TE IS---> Duci Divat

--ELA--

1 megjegyzés:

  1. Szerintem teljes mértékben igazad van, saját tapasztalat hogy sosem voltam csont vékony.. de anno nagyon csinos voltam viszont szültem két gyereket hormonzavar lépett fel és igen csak feljöttek emiatt a kilók küzdök hogy valamennyit leadjak mert ugyan jól érzem magam így is de van két gyermekem akit fel kel neveljek és félek az egészségemre megy ez a hízás, azon kivűl nem úgy állnak a ruhák sokszor rajtam ahogy szeretném persze ez elfogadás kérdése is hisz sokan mondják mikor úgy felöltözöm hogy csinos vagyok ... hát igen mondom nekik de én nem mindig gondolom így ezen még dolgoznom kell!! ezért nagyon fontos a saját magunk elfogadása!!.... párom is sokszor mondja nekem mikor hisztizek hogy nem úgy áll rajtam valami ahogy szeretném hogy igy vagy jó ahogy vagy, nekem megfelel de ha saját magadnak nem akkor vagy lefogysz valahogy hogy megfelel magadnak vagy elfogadod magad ... és ha bele gondolok igaza van

    VálaszTörlés