2015. április 28., kedd

Cica nacik az én szemszögemből

Szerintem már nagyon sokan tudjátok,hogy én nagyon sokszor hordok sztreccsnadrágot,leggingset.
Én imádom és akkor is azt mondom,hogy nem minden esetben tabu és kell mumusként tekinteni rá.Teve pata,meg a cicáknak kell hordani,nem vízilovaknak beszólások... Nos,csak tudni kell hordani! 
Vékony hölgyek felőlem úgy hordják,ahogy csak szeretnék,nem hiszem,hogy nekem ezzel kellene foglakoznom..viszont azt tudom,hogy duci létünkre ,hogy ne hordjuk! 
Szabályok mindig vannak és lesznek,de igazából ezek olyan dolog,amiket józan ésszel kel végig gondolni,nem pedig divat szempontból,vagy társadalmi félfogásból,netán mert egy divat diktátor éppen azt mondta....
A nem előnyös viselettel nem ,hogy nem leszel szép látvány,de vicc tárgya is lehetsz és hamar újra alátámasztja azon állítását a minket kritizálóknak,hogy milyen igénytelenek vagyunk és mondhatják is,..joggal.
El kell fogadnod,hogy ne húsosabb vagy ,több a gödröcske a combodon és a feneked se szabályos kerekded.
Csak pár apróság és szetted cica nacival nem vicc tárgya lesz,hanem irigylésre méltó stílus! ;)
 
1.Sose vegyél fel leggingshez kis topot!
Én legjobban a tunika,vagy ruha minimum hosszát úgy határoznám meg,hogy fenék vonal alatt érjen véget és elől még véletlenül se villanjon ki a szemérem dombocskád! 

2.Legelőnyösebb a fekete,nem látszanak a hibák.Fehér vagy világos színű cicanacit is felvehetsz,de figyelj arra,hogy ne legyen túl vékony az anyaga vagy kisebb a kelleténél,mert akkor könnyebben átlátszik és jobban kiemeli a narancsbőrt és a zsírpárnákat.Még egy tipp a fehér nacikhoz!Szigorúan hosszított felsőt  vegyél fel hozzá,mert a fehéren minden kis göböcske látszik.
Ilyenkor akár térd felé is érhet a felső ruházatod! 
 
Íme pár szett tőlem:
 Fotó:VertesPhoto
Felső:Sylverro

 Fotó:VertesPhoto

 Fotó: VertesPhoto
Tunika:VictoriaMaxi
Kabát: eBay

Fotó:VertesPhoto
Felső:VictoriaMaxi
Leggings:VictoriaMaxi

CSATLAKOZZ HOZZÁNK  ÉS KÖVESS A FACEBOOKON IS,LÉGY TAGJA EGY SZUPER ,PLUS SIZE KÖZÖSSÉGNEK TE IS---> Duci Divat

--ELA--


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése