2015. augusztus 11., kedd

BANDELETTS- Csipke csoda teszt,megoldás az összeérő csombokra

BANDELETTS

Előre is köszönöm a lehetőséget a MiaStorenak,hogy lehetővé tette számomra,hogy kipróbálhassam és bemutathassam nektek ezt a  a lehetőséget és megoldást nyújtó kis csipke csodát. 


Hogy mis is ez a kis csipke csoda?
Nos,igazából leginkább a combfixhez tudnám hasonlítani,vagyis annak a legfelső ,szexi csipke része,harisnya nélkül.
Célja ,hogy megszüntesse a kidörzsölt combokat,járás közben elsuhanjon a két comb egymáson.
Lehet csipke változatban kapni,több színben is.De láttam sima pamutból is és ígéretet kaptam,hogy hamarosan azt is elérhetővé számunkra azt is a MiaStoreban.


A termék amerikai és sajnos tudtommal Magyarországon egyedül a MiaStore árulja online. De nagyon reméljük,hogy hamarosan sokkal elterjedtebb lesz kis hazánkban is. Mivel a tengerentúlról érkezik,nem éppen olcsó,ez igaz. 
Sajnos ,az ár alakulása így nem mindenkinek kedvező,de hamarosan leírom,hogy miért éri meg ezt választani és miért több egy kis csipke darabnál! 

Nos, a Bandelettes különböző méretben vásárolható meg.
Ehhez meg kell adnod a combod átmérőkét.


Hogy mérd meg magad?

Használj egy rugalmas mérőszalagot, mérd meg a combod kerületét azon a részen, ahol a Bandeletts termékeit használnád, ahol éppen kényelmes.
Ha a méreted kettő közé esik, azt tanácsoljuk válaszd a kisebbet! 

Méretek:
(53-56 cm) A
(58-61 cm) B
(63-66 cm) C
(68-71 cm) D
(73-76 cm) E
(78-81 cm) F 

Az én combom körmérete 76cm és így az " E " méretet kértem.

De arra jöttem rá használat közben,hogy jobb lett volna egy, egy számmal kisebb is.
No,még így sem csúszott le és jól tapadt,de azért érezte, egy ici-picit,hogy ahol szűkül a  combom lefelé,már volt,hogy egy csöppet elállt.De ez csak méret választási hiba volt.Nem a termék minőségét minősítette! 


 Három alkalommal vettem fel és bizton mondhatom,hogy bevált!
Elsőre elég furcsa érzés,hogy van valami a combodon és csak a combodon,de hamar meg lehet szokni. Nem látszik,észre se venni,hogy rajtam volt.
Nekem nem mozdult el,ez valószínű köszönhető annak is,hogy alul és felül is szilikon csík van,ami biztosítja ,hogy hozzá tapadjon a bőrhöz.
Talán ezért egy ici-picit melegnek éreztem,de ez maga az is,hogy közel 35 fokban van ott valami anyag rajtam. :)


A csipke nagyon puha és kellemes,nem merev,így nem bök vagy zavaró.
Kidolgozása tökéletes,a varrás is percíz.
(Javaslom azért,hogy a varrás a külső combrészen legyen,ne belül,hiszen ha ott dörzsölődne,hamar elhasználódnak az anyag.)


Ár érték arány?! ..Megéri az árát!
Ugyan könnyen mondjuk rá,hogy nem olcsó,de minőségi és valóban arra készült,amire használni kell.
Sokszor felmerült,hogy ugye bár nagy a hasonlóság a combfix-szel,de direkt azért,hogy megnézzem,mennyire helyettesíthető,vettem egy combfixet .
Sajnos ,nekem az a meglátásom,hogy nem a legjobb megoldás... A leg első,ami szembe tűnik,hogy nem igazán jó erre a célra,hogy a combfix felső része keskeny!
De ott van az is,hogy nem minden combfixnek van legalul is szilikon,hiszen ott nincs funkciója.A legtöbb középig vagy max. 3/4-ig van szilikonozva. Ha levágjuk róla a harisnyát,akkor nagyon is kell az a szilikon csík,hogy ne gördüljön fel járás közben alulról sem.

 Persze biztos lehet szélesebbet venni és olyat,ami egészen felhúzható a combunk legszélesebb pontjáig is,mert eredetileg a comfixet nem húznánk fel olyan magasra.
Lehet vele próbálkozni,nem vitás,de szerintem nehéz megtalálni a megfelelőt erre a célra és valószínű plus size méretben már ez sem olyan olcsó megoldás..
A Bandeletts csak egy lehetőség,aki élni szeretne vele,szerintem tegye meg ( nem azért,mert reklámozom,hanem,mert tényleg bevált és arra találták ki,amire használható! )Összegezve,megéri beszerezni!
Akinek tényleg gondot jelent az össze érő,kidörzsölőt comb,akkor mindenképp érdemes elgondolkodni rajta. ;)

CSATLAKOZZ HOZZÁNK  ÉS KÖVESS A FACEBOOKON IS,LÉGY TAGJA EGY SZUPER , PLUS SIZE KÖZÖSSÉGNEK TE IS---> Duci Divat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése