2015. október 16., péntek

Ilyen az alkatom,ezt veszem fel...Sokak számára gondot okoz,akik plusz kilókkal élnek,hogy nincsenek tisztában azzal,hogy milyen fazonú ruhák előnyösek számukra és melyekkel tudják ellensúlyozni kisebb hibáikat.

Nagyon sokan kerestek meg ilyen jellegű kérdésekkel,ezért úgy gondolta,hogy saját tapasztalataim és elgondolásaim szerint,-valamint,amik a nagy könyvekben le vannak írva,egy kis segítséget nyújtok nektek,hogy tudjátok,milyen ruha darabokat keressetek magatokra,mik azok a kis trükkök,amivel csinosabba lehettek alkatotoknak megfelelően.
Persze szükséges itt megjegyeznem,hogy nem minden test ugyan olyan! 
Személyem szerint nagyon jól hangzik,hogy általánosítsunk valakit homokórának ,vagy körtének,vagy almának. Sokszor nehéz eldöntenünk,hogy melyikbe is tartozunk,nem igaz?

Egy kis segítség,hogy megtudd,Te milyen testalkat vagy: E-Kontúr

 
Nos,ha nem vagyunk biztosak abban,hogy milyen az alkatunk,ne keseredjünk el.
Minden test más! ;) 
De a legjobb tanácsom ilyenkor,hogy mindent próbáljunk fel,józan ésszel tudjunk dönteni,hogy az adott ruhadarab valóban jól áll-e nekünk vagy csak ,nagyon tetszik és rábeszéljük magunkat a vásárlásra,mert tetszik a fazon,a stílus vagy éppen a szín...De közben nagyon előnytelen,mert kidobja a hurkát a hasinkon vagy éppen szélesíti az amúgy is széles vállunkat.
Megnyugtatlak,sokszor jártam már így én is... ;)


Egy kis sorozat bejegyzést fogok készíteni,amiben segítséget kaptok,hogy melyik alkathoz,milyen ruhák előnyösek és milyen ruhákat próbáljatok fel,ha vásárolni mentek.
Ez már lerágott csontnak tűnhet,de most annyi lesz a különbség,hogy magamat és az én elveimet is beleviszem.
 
Még több kép rólam az Instagram-on : eniko.lackner

CSATLAKOZZ HOZZÁNK  ÉS KÖVESS A FACEBOOKON IS,LÉGY TAGJA EGY SZUPER , PLUS SIZE KÖZÖSSÉGNEK TE IS--->  Duci Divat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése