Rólam

Szerintem sokatoknak nem kell bemutatkoznom,hiszen tudjátok már mind,hogy Én vezetem kis hazánkban talán a legnagyobb a plus size közösséget.
Az oldalt 2012.július 22-én hoztam létre Duci Divat néven és mára már többen,mint 16.700 követi az oldalam és több ezren figyelik nap,mint nap.

Aki még nem ismerne:
Világ életemben molett voltam.molett kislányként nehéz volt az életem és elég sok lelki erő kellett,ahhoz,hogy túléljem azokat az éveket.
Életemben csupán egyszer voltam igazán vékony,az is egy lelki sérülésnek köszönhetem,ami valljuk be,nem éppen a legjobb fogyási módszer... Ahogy már írtam,a súlyom elkísért egész életemben.Nem vagyok beteg,nem szedek gyógyszert és nem sok kifogásom van arra,hogy ez miért így alakult...
Egyet tudok! Gyerekként nem azért voltam husi,mert zabáltam,édességeket tömtem magamba.Vagy mert ellógtam a testnévles órákról...és már kislányként se érettem,hogy mindent ugyan úgy csinálok,mint vékonyabb társaim,én mégis a csúnya kis duci lány voltam az osztályban.

Mára már csak azt sajnálom,hogy anno nem volt nekem senki,aki megmondja nekem,hogy nem kell elbújnom és szégyenkeznem,csak azért,mert más vagyok,mint a többiek és  nekem mindent máshogy kell csinálnom,mint nekik..
Sőt! Tini koromban se volt mellettem senki,hogy elmondja,hogy nem ettől lesz valaki szerethető és mennyi kellemetlen csalódástól kíméltem volna meg magam,ha elmondja nekem azt valaki,amit én a Duci Divat oldalon elmondtam ,vagy fogok mondani ebben a  Blogban.

Ha ma elmesélném Nektek,hogy az oldal elindítása előtt milyen voltam,akkor sokan el se hinnétek... Ma már rájöttem és tudom,hogy nem attól lesz teljes az életed,ha mások után szeretnél menni,másokra szeretnél hasonlítani és folyton azzal foglalkozol,hogy mit gondolnak rólad.
Ez a Te életed! 

Nincs különösebb kifogásom arra,hogy miért vagyok 33 évesen 95kg,már nem is keresek...
Bevallom,hogy feladtam a küzdést...Próbáltam..Nem egyszer,sokszor...volt,hogy sikerrel...volt,hogy nagy sikerrel...volt,hogy kudarccal... 
De arra is rájöttem,hogy másokhoz képest nekem sokkal több idő,munka és kitartás ,az ami lehet neki kisujjból meg van...Ezt valaki fel sem foghatja,de már nem érdekel! 
Sosem érettem ....és a mai napig,ezt akkor se tudja nekem megmagyarázni senki,hogy egy 50kg-os vékony ismerősom csokit eszik csokival,kakaós csigával + két szendvics (és ez csak egy evés!) ,semmi mozgás és mégse hízik! Egy szó mint száz....ilyeneket látva ne azt mondják nekem,hogy ez az evéstől függ...mert nem csak attól...
 Én nem úgy akarom élni az életem,hogy csak azért fogyjak le,mert más úgy véli,így jó nekem...Igen,lehet jobb,de így is jó! Mára már csak arra figyelek,hogy egy bizonyos súly felé ne menjek,hiszen SE a Duci Divat ,Se ez a blog nem arról szól,hogy teret adjunk az elhízásnak! 

EZ AZ OLDAL NEM ARRA BUZDÍT,HOGY MEGHÍZZ! HOGY VÉGTELENSÉGIG ELTUNYULJUNK! 
Lehet harcolni,de vannak sztereotípiák,amiket meg kell dönteni!.. 

Az oldalam és a blog nem harc,nem küzdelem ,hogy felvegyük a csatában a fegyvereket,kampányoljunk az elhízás mellett! 
Az oldal és a blog békessége érdekében,nem harcolok! Nem buzdítok és lázítok! 
Duci Divat egy menedék és lelki támasz a hasonszőrűek számára. Mert akár tartós,akár ideglenes a testsúlyod,a
DIVAT NEKÜNK IS JÁR!

--ELA--

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése